SØR-AFRIKA

   


CAPE TOWN REGNES SOM EN AV DE VAKRESTE BYENE I VERDEN, OMRINGET AV TABLE MOUNTAIN NASJONALPARK OG ATLANTERHAVET. DENNE PULSERENDE BYEN PÅ TUPPEN AV DET AFRIKANSKE KONTINENTET BYR PÅ EN RIK OG MANGEFASSERT HISTORIE SOM REFLEKTERES I DET STORE UTVALGET AV AVTIVITETER OG KULINARISKE OPPLEVELSER SOM TILBYS. HELT PERFEKT HVIS DU LIKER VIN, NATUROPPLEVELSER OG EN AVSLAPPET STIL. DET ER IKKE MULIG Å FÅ NOK AV 'MODERBYEN'.


DAG 1


ANKOMST CAPE TOWN FLYPLASS. TRANSPORT TIL RADISSON BLU HOTEL, BELIGGENDE VED V&A WATERFRONT. UTSIKT TIL ROBBEN ISLAND OG TABLE MOUNTAIN. GANGAVSTAND TIL EN REKKE ATTRAKSJONER OG RESTAURANTER.


DAG 2


TABLE MOUNTAIN, MED KABELBANE ELLER VANDRE OPP SAMMEN MED UTDANNET FJELLGUIDE. BESØK I VERDENSBERØMTE KIRSTENBOSCH BOTANISKE HAGE.


DAG 3


VANDRE LANGS NATURSKJØNNE NOORDHOEK BEACH OG BESØKE PINGVINENEN PÅ BOULDERS BEACH. STOPP FOR LUNSJ INKLUDERT.             


DAG 4


EGNE AKTIVITETERDAG 5


TRANSPORT FRA RADISSON BLU HOTEL TIL VINOMRÅDET UTENFOR CAPE TOWN. GUIDET TUR I DEN HISTORISKE BYEN STELLENBOSCH. PRØVESMAKING AV VIN VED UTVALGTE VINGÅRDER. ENDESTASJONEN ER LA PETITE FERME, ET NYDELIG 5-STJERNERS HOTEL VED FOTEN AV FRANSCHHOEK FJELLOVERGANG.


   


DEN PITTORESKE BYEN FRANSCHHOEK (SOM BETYR FRANSK HJØRNE) BLE GRUNNLAGT AV FRANSKE HUGENOTTER SOM ANKOM PÅ 16- OG 1700-TALLET. BYEN HAR BLITT KJENT SOM SØR-AFRIKAS GOURMETHOVEDSTAD, TAKKET VÆRE DE MANGE ANERKJENTE RESTAURANTENE OG VINGÅRDENE SOM BEFINNER SEG HER.


FORSLAG TIL AKTIVITETER I FRANSCHHOEK:

 • VINTRIKKEN
 • FOTTUR I MT ROCHELLE NATURRESERVAT
 • KUNSTGALLERIER
 • BESØKE LØRDAGSMARKEDET
 • PIKNIK PÅ VINGÅRDDAG 8


TRANSPORT FRA LA PETITE FERME TIL CAPE TOWN FLYPLASS. INNENRIKSFLY TIL HOEDSPRUIT FLYPLASS (2 TIMER). TRANSPORT TIL 5-STJERNERS SAFARILODGE INNE I KRUGERPARKEN (CA 2 TIMER Å KJØRE).


   


KRUGER NASJONALPARK DEKKER ET OMRÅDE PÅ OVER 20 000 KVADRATKILOMETER. DENNE FABELAKTIGE PARKEN ER EN AV SØR-AFRIKAS VIKTIGSTE KONSERVERINGSOMRÅDER OG HJEM TIL OVER 150 ULIKE PATTEDYR, INKLUDERT AFRIKAS BIG FIVE, MER ENN 500 ULIKE FUGLEARTER OG OVER 330 FORSKJELLIGE TRESORTER.


OVERNATTING PÅ HOYO HOYO SAFARILODGE VED BREDDEN AV MLUWATI ELVEN. DENNE EKSKLUSIVE SAFARILODGEN LIGGER VED EN GAMMEL ELEFANTRUTE I ET PRIVAT OMRÅDE, MIDT I HJERTET AV KRUGERPARKEN. DE LUKSURIØSE HYTTENE ER INSPIRERT AV SHANGAAN KULTUREN. ALLE MÅLTIDER, DRIKKE OG SAFARIAKTIVITETER ER INKLUDERT. HOYO HOYO HAR OGSÅ EN SPA-AVDELING.


DAG 11


TRANSPORT FRA HOYO HOYO SAFARI LODGE TIL HOEDSPRUIT FLYPLASS (CA 2 TIMER I BIL). FLY TIL JOHANNESBURG.INKLUDERT 


 • 4 NETTER PÅ RADISSON BLU, 5 STJERNERS HOTEL PÅ WATERFRONT, JUNIOR SUITE MED BALKONG, FROKOST
 • 3 NETTER PÅ LA PETITE FERME, 5 STJERNERS HOTEL I FRANSCHHOEK, VINEYARD SUITE, FROKOST
 • 2 DAGSTURER MED GUIDE OG TRANSPORT I CAPE TOWN OG VINDISTRIKTET
 • TRANSPORT TIL OG FRA FLYPLASSEN 
 • INNENRIKS FLY FRA CAPE TOWN TIL HOEDSPRUIT OG FRA HOEDSPRUIT TIL JOHANNESBURG
 • 3 NETTER PÅ 5 STJERNERS SAFARI LODGE I KRUGERPARKEN, ALLE MÅLTIDER, DRIKKE OG TO SAFARIAKTIVITETER PER DØGN
 • TRANSPORT TIL OG FRA SAFARI LODGE


MEMBER OF